Klanten over ons

Alliander

Menno Kuiper is voor mij dé specialist maatschappelijke jaarverslagen. Hij maakt veel werk van het doorgronden van actuele verslagen en komt met puntige opmerkingen en conclusies. Zijn blogs en de website MVOplossingen nodigen uit tot een bezoek temeer deze prettig lezen en een betrouwbaar beeld geven van ontwikkelingen. De vergelijkingen op sectorniveau vormen een belangrijke toegevoegde waarde en zijn uniek te noemen.

Alliander

Als gesprekspartner heb ik Menno ervaren als duidelijk, prettig en met een open oog voor de context en het krachtenveld waarin maatschappelijk verantwoord ondernemen tot stand komt. Alliander laat zich graag inspireren door de adviezen van MVOplossingen en heeft inmiddels mede door zijn adviezen haar verslaglegging verder verbeterd!

Top kwaliteiten: Expertise, Integriteit, Creativiteit

Hans Nooter, MVO Adviseur bij Alliander

Beter Bed

MVOplossingen heeft mij en mijn collega’s bij Beter Bed Holding NV geholpen in het identificeren en definiëren van onze MVO doelstellingen en strategie voor ons eerste duurzaamheidsverslag. MVOplossingen heeft zich bewezen als een expert in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Alliander

De gehanteerde werkwijze is erg pragmatisch, flexibel, creatief, maar ook betrouwbaar en punctueel. Ik kan MVOplossingen aanbevelen aan iedere organisatie die op zoek is voor een gepassioneerde, toegewijde, intelligente en pragmatische adviseur, tegen een goede prijs. Ik zie er naar uit om ook in de toekomst samen te blijven werken met MVOplossingen. Ons verslag is te vinden op onze www.BeterBedHolding.nl.

Top kwaliteiten: Expertise, Waardevol advies, Integriteit

Ton Anbeek, CEO Beter Bed Holding (originele tekst in Engels op LinkedIn)

VolkerWessels

Met veel plezier heb ik samengewerkt met Menno Kuiper bij de implementatie van de MVO-Suite CRedit360 voor VolkerWessels. Menno is een excellente MVO adviseur en analist, die de vertaling kan maken van een IT-applicatie naar concrete verbetervoorstellen van de bedrijfsstrategie met betrekking tot MVO.

Alliander

Top kwaliteiten: Persoonlijk, Expertise, Waardevol advies

Wendeline Besier, Projectleider MVO bij VolkerWessels. (originele tekst in Engels op LinkedIn)