Blog van de MVOptimist

Onder de pseudoniem MVOptimist schrijft Menno Kuiper over rapportage over duurzaamheid in jaarverslagen. Ondertussen wordt de blog erkend als een opiniemaker door gezaghebbende organisaties als GRI en Corporate Register. MVOplossingen heeft de ambitie om wekelijks verslag te doen over jaarverslagen van bedrijven, of over de ontwikkeling van rapportage over duurzaamheid in jaarverslagen.

Indien u wenst dat MVOptimist over uw verslag of de duurzaamheid op uw website schrijft, dan kunt u een blog aanvragen. Natuurlijk is MVOplossingen ook bereid om een diepgaande analyse voor intern gebruik te schrijven. Het is onze missie om rapportage over duurzaamheid in jaarverslagen te verbeteren.

Menno Kuiper 2013 LoopbrugDuurzaamheid is een kwestie van balanceren. Voor rapporteren over dit onderwerp geldt dat in extremis. Natuurlijk willen organisaties van de daken schreeuwen wat ze goed doen, maar een onevenwichtig rapport wordt niet gewaardeerd, noch geloofd. Wij zijn ons daar terdege van bewust en hebben ons daarom in dit vak gespecialiseerd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *