[rev_slider_vc alias=”homepage”]

Wij zijn behulpzaam

MVOplossingen is als adviesbureau heel ambitieus op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat past bij onze identiteit, dat past bij de adviseurs waar we mee samen werken. MVOplossingen helpt organisaties om vast te stellen wat hun ambities zijn. Ambities die bij de klant passen!

Wij hebben focus

Er zijn veel goede adviseurs op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat is belangrijk, want het vakgebied is breed, ingewikkeld en bovenaan de strategische agenda van het bedrijfsleven. MVOplossingen kiest er principieel voor om zich te specialiseren: Wij helpen bedrijven in de strategische communicatie over MVO. MVOplossingen helpt sinds 2004 organisaties om een beter te rapporteren over MVO. Een goed jaarverslag is een kroonjuweel dat

  • gelezen wordt
  • begrepen wordt
  • het verhaal vertelt

Een goed verslag maakt stakeholders helder welke strategische keuzes de organisatie maakt en hoe het daarbij rekening houdt met mens, milieu en de bedrijfsvoering. Daarmee ontsluiert het verslag de identiteit van het bedrijf.

Wij delen onze kennis

4 scenarios CO2 uitstoot 4bij1

Klimaatverandering – Status update 2014

Op 23 september 2014 komen 125 regeringsleiders, ondernemers en NGO bijeen bij de Verenigde Naties om te praten over klimaatverandering. Deze VN-top is de aftrap naar de klimaattop in Parijs in November 2015. Gezien het teleurstellende resultaat van de top in Kopenhagen in 2009, hopen veel mensen dat in Parijs weer elan zal brengen op dit belangwekkende onderwerp.

Details

SLide GRI G4 Sector Supplements

GRI publiceert G4 Sector Supplementen

De rapportage over maatschappelijk verantwoord ondernemen verschilt van bedrijf tot bedrijf. En dat is maar goed ook, want daardoor kunnen bedrijven zich van elkaar onderscheiden. Voor belanghebbenden is het echter ook belangrijk om te kunnen vergelijken. Maar dan wel appels met appels! Daarom is de MVOptimist een voorstander van sector supplementen.

Details

Wij werken samen

Wij maken rapporteren over MVO een haalbaar doel

Wij adviseren om samen de juiste keuzes te maken

Wij helpen mee om de klus te klaren

Wij overbruggen de afstand tot stakeholders

Neem contact met ons op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Tweets over het MVO-Jaarverslag

Neem gerust contact op met Menno Kuiper

06 51 9393 00 kuiper@mvoplossingen.nl